Wij zijn open voor noodzakelijke zorg!

Dit houdt in dat wij u, in overleg met u, willen voorzien in een functioneel en functionerend hulpmiddel.

Wij vermijden fysiek contact tussen cliënt en onze medewerkers. Daarom vragen wij bij het maken van een afspraak waar u voor komt.

  • Telefonisch; Bereikbaar voor het bestellen van herhalingsvoorzieningen, therapeutische kousen en aanvragen voor nieuwe hulpmiddelen.
  • E-mail; Bereikbaar voor alle nodige vragen omtrent uw nieuwe voorziening zoals therapeutische kousen en aanvragen van nieuwe hulpmiddelen.
  • Wij zijn op dit moment alleen geopend aan de van Lenneplaan 5 in Groningen tussen 9.00 uur en 16.00 uur voor alleen het afhalen van uw product.

U kunt geen afspraak maken voor het aanmeten of afpassen van uw nieuwe product.

 

De maatregelen die wij hebben genomen omtrent het beperken van het coronavirus zijn:

  • Alle reguliere afspraken zijn verzet na 28 april (dit is een peildatum).
  • Bestaande afspraken gaan alleen door in geval van nood, of op basis van urgentie mits de cliënt fit is.
  • Probeer zoveel mogelijk alleen te komen als u een afspraak heeft.
  • Wij hanteren de regels van de GGD en het RIVM omtrent het houden van gepaste afstand van 1.5 meter.

Alle afspraken op onze aanmeetlocaties MC-Gorecht, MC-Siddeburen en MC-Helperpark zijn komen te vervallen tot nader order. Let op! Ook voor het afhalen van uw bestelling zijn deze locaties gesloten voor het publiek.

Wij houden u via deze website op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

Bezig met een knutselwerkje, voelde ik een pijnscheut in ringvinger en pink van de rechterhand. Ik kon ze niet meer naast de 3 andere vingers vooruit strekken.
Hulpmiddelen met rekbaar elastisch materiaal bij de ergotherapeut leverden niet veel op; een operatie zag ik niet zitten vanwege lange en pijnlijke revalidatie met onzeker resultaat dus bleven de ortheses/ringen over. Ook verslechtert daarmee de huidige situatie niet.
De zilveren hulpstukken werden via het ziekenhuis, aangemeten en geleverd door Brink Orthopedie. Uit voorzorg ook voor de linkerhand bij dezelfde vingers, zij het eenvoudiger. Het is flink wennen in het gebruik en bij sommige werkjes (rechter muisknop pc) doe ik ze af.
Toch ben ik erg tevreden met deze oplossing: het geeft enige steun, met vindingrijkheid kan ik bv het oor van mok of theekopje op een andere manier, goed vasthouden.

Naar boven